Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Ceramide Oprindelige Væske, Anti-allergisk, Reparation Celler, Fjerne Røde øjne, Rynker, Fregne 10ml*2stk

kr606.13 kr84.88
 • Køn: Unisex
 • kosmetik efficacies: huden, skader, reparation, after sun repair, gå capillarie, eksfolierende
 • Ingrediens: Ceramide oprindelige væske
 • Efficacies: formindske porer
 • specifikation fregne: normal størrelse
 • Bruger: Ansigt
 • velegnet til alle hudtyper: hud
 • NETTO VÆGT: 10ML
 • dag creme: ning behandling
 • Kosmetik efficacies: ar / til indien, bristede
 • kosmetik funktion: brug en god effekt, ingen
 • Funktion: Tandblegning
 • Model-Nummer: Ceramide oprindelige væske
 • Element Type: Creme
 • Mærke: Anlægget Gave

Nyhed

- +

Dagens Deal

Den Mest Kvalitet! Opdateres Dagligt.

Ceramide oprindelige væske

Om Produktet

Beskrivelse

Ceramide oprindelige væske high-end fugtgivende creme allergi generelt vil tilføje dette. Ikke klæbrig, fugtig hud til at gløde indefra og ud. Fugtgivende neglebåndsolie at regulere vand balance, de fleste af ceramider til stede i stratum corneum mellem det indre af cellen lipider. Ceramide på grund af alder og andre faktorer, og stress reduktion. Hertil kommer, allergisk hud menneskelige hudceller, der er indeholdt i ceramide er normal 1/2, hvilket resulterer i en tør hud olie og vand ubalance. Således, tør hud og allergiske hud tør, blandet med særlig fremhævelse tilføjet ceramid. Ceramide er den største feature for stratum corneum fugt genopfyldning uden klæbrig. Efter anvendelse af huden føles frisk, men det kan dybt fugter. Ceramide kan lave stratum corneum mangel på vand væsentligt forbedret. Men også for at styrke huden til at ultraviolet stråling, klimaændringer, luftforurening, osv. mod den barriere funktion.

Vejledning

sphingolipid kendt som ceramide, en lipid er til stede i huden, stratum corneum dannelsen processen spiller en vigtig rolle. Er (nerve) af det samlede strukturelle enheder sphingolipids. Fatty acid amid at have struktur i sphingosine amino gruppe. Den, som, hvis den kombineres med sukker, de bliver jakke glycolipids, hvis de kombineres med phosphorylcholine, blev (nerve) sphingomyelin. Ceramide er en mellemliggende metabolit af sphingolipid, især indtager en vigtig position i biosyntesen. Uden tilstedeværelsen af kun et lille antal af blodplader. Lider af arvelig lidelse ophobning af lipid (lipidosis), en af de Fabry sygdom patienten i lillehjernen, nyre oparbejdet et stort antal af ceramid. Nylige undersøgelser har vist, at når den tør hud, afskalning, revner, dens barriere-funktion, faldt markant, ceramide hurtigt kan tilføre huden fugt og genoprette barriere funktion.

For mennesker

T zone olie kinder tørt blandet tør hud

Efter morgen vaske dit ansigt altid føler sig stramt ansigt, men til middag, det vil svæve et lag af olieforureningen.

Ligner overfladen af huden stadig er forholdsvis fugtig, men huden dybt i tør tilstand.

Nærer huden, samtidig ledsaget af overdreven sekretion af sebum.

Dette kaldes "hybrid tør hud."

I et svar til denne hud, ceramid, der stammer fra planten kan tilføje fugt fra den dybe, forbedre celle fastholdelse kapacitet.

Dette er den største fordel af ceramid.

Hvor meget er generelt blandet tør hud vil blive ledsaget af fænomenet i hudens porer.

Mærke: Anlæg Gave Oprindelse: KINA Funktioner:

Ceramide oprindelige væske

Regulere hudens fugt tab

Yderst effektiv fugtighedscreme

For at forhindre en allergisk hudsygdom

Og hæmme melanin brune pletter Ingredienser:

Vand, propylenglycol, coenzym A, ceramide 1, acetyl hexapeptide-8 holdbarhed:

3 år (Lavet i Kina, produktions-dato, vil være tydeligt markeret på etiketten. ) Foreslår, at der anvendes:

For Hudpleje Emballage:

Forseglet pakke størrelse:

2 STK Vægt:

20 ML anvendelse: Efter afrensning, skal du åbne den oprindelige steril flaske cap, der er forsynet med gennemsigtige miljø-drop, forsigtigt basal løsning kan anvendes. Instrumenter Import bedre resultater hudtype: Alle Hud Type Engros Pris: Flere end 3 stk, 5% rabat

Bemærk Olie oprindelse er Kina producenten er Guangdong, Kina produkter er af kosmetisk karakter, kun til udvortes brug, kan ikke spise.

Yderligere Informatio

Kinesiske Beskrivelse Billeder til reference Nogen spørgsmål er Du velkommen til at kontakte os

Hvorfor Vælge ? Anlægget Gave Natur & Høj Kvalitet Hemmelighed. Anlægget Gave er en naturlig plante æterisk olie produktion virksomheder,GMP produktion workshop,importeret udstyr,udvinding teknologi,en mange af nationale sikkerhed inspektion certifikat,holde sig til den naturlige og høj kvalitet æteriske olier feedback kunde.

Anlægget Gave produkter sikring opdagelse.

Anlægget er en Gave professionelle sundhed og skønhed sælger i kina, sælger et stort udvalg af produkter af høj kvalitet, der er lavet i Kina, til en overkommelig pris.

Vi er meget glade for at kunne komme i forbindelse med kunder fra hele verden, og gør vores linje af utrolige sundhed og beauty produkter til rådighed for dem uanset hvor de bor.

Tilgængelige produkter hudpleje produkter, æteriske olier, massage olier, basisolier, Oprindelige Væske, Hydrolat; Som en ekstra bonus, er der et dagligt tilbud, der tilbyder vælg produkter med rabat. Derudover, købere, der ønsker at købe varer i løs vægt kan få endnu mere rabat.

Vi leverer god kunde service og elsker at tale med nye kunder og hjælpe dem med at finde de bedste produkter til at opfylde deres behov.

Wlecome deltag i vores VIP-gruppe på FACEBOOK og VK. Yderligere information og spørgsmål, som vi kan dele i gruppen, også de særlige tilbud.

Om Betaling

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen. Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

4. Hvis du har andre spørgsmål om betaling, skal du klikke på denne officielle hjælpe link:

Om Forsendelse

- Distri bidrag & Levering

Hud pleje, alle produkter er gratis-shopping, vi har sat op i Estland / Vietnam / Sverige Indlæg Air Mail express.Hvis du har brug for andre hurtig-metoder, skal du kontakte kundeservice personale online.

Under normale omstændigheder, Hvis du placerer kontakt med kundeservice personale online.

Omkring Returnering&Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit ordrenummer.

 • Pakke Størrelse: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
 • Pakke Vægt: 0.1kg (0.22lb.)
 • Enhed Type: masse (2 stk/masse)

Tags: mobiltelefon salg canada, fregne fjernelse, celle jammer, Billige mobiltelefon salg canada, Høj Kvalitet fregne fjernelse, Kina celle jammer Leverandører

Relaterede varer