Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Tid Sværd Kirihaddukuri Lige Klinge Ninja Sværd Fuld Håndlavet 1060 Carbon Stål Praksis Japansk Samurai Sværd

kr952.69
 • Tema: Sport
 • Skarphed: Skarpe
 • Model-Nummer: N006
 • Mærke: SHI-JIAN
 • Saya: Rosewood
 • Tang: Full tang
 • Bladmateriale: 1060 carbon stål klinge
 • Stil: Folkekunst
 • Sværd Stil: Ninja Sværd
 • Bladet form: Lige klinge
 • Regional Funktion: Japan
 • Materiale: Metal
 • Bo-hi: Enkelt bo-hi
 • Bruger: Metal Hjem Dekoration

Nyhed

- +

Blade materiale : 1060 carbon stål klinge

Samlet længde : 103cm/40.6 tommer

Klinge længde : 70cm/27.5 tommer

Håndtag længde : 26cm/10.24 tommer

Blad bredde : 3,2 cm/1,25 tommer

Blad tykkelse : 0,7 cm/0.28 tommer

Tang : Full tang

Blod groove : Single bo-hi

Skarphed : Skarpe

Saya : Palisander

BLADE: blade af dette sværd hånd smedet poleret med 10 procedurer.stål, vi bruger, er ikke de normale stål med lastbil eller biler eller andre liv elektricitet,stål brug for bladet indholdet meget mere kulstof, og den renhed, der ikke kan sammenlignes.

TSUKA: Den Tsuka (håndtag) er lavet af rosentræ. Tang sværdet er sikret ved to Mekugi (pinde).

Varm Prompt 1. På grund af computerens skærm og den faktiske optagelse lysstyrke og andre grunde, vil der være en vis farveforskel. Den endelige farve, henvises der til vores aktuelle varer. I skal vide dette, før du køber det. Tak ! 2. De billeder, vi viser, er 100% Ægte Objekt Fotografering . 3. Som alle vore sværd er fuldt håndlavet, 1`2 cm adskiller sig kan være eksisteret. *Pakken indeholder: 1.samlet sværd med saya

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 2`5 arbejdsdage at forberede sværd, hvis der ikke er tilpasning om det. Mere tid vil være nødvendig, hvis sværdet er tilpasset.

2. Alle de sværd, vil blive sendt af EMS. Dette er den eneste forsendelse måde, der kan skibet sværd.

3. Købere' Information-Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Bemærk venligst, at vi ikke sender i weekenden eller på helligdage.

Longquan er den oprindelige plads for dyrebare sværd og celadon (ware). Det er berømt hjemme og i udlandet til produktion af Longquan sværd. På basis af 2600 år'traditional sværd kultur Longquan, vores virksomhed er arvet, og er ved at udvikle slægts-sværd-smede håndværk, absorberes den fordel, af andre kolleger, og vælge det bedste materiale til at smede sværd med over 20 arbejdsmetoder, såsom hamre, skovle, arkivering, gravering, hærdning, slibning, polering, osv. Det er kendt for de karakteristiske funktioner er "vedholdende og skarpe, par hårdhed med blødhed, truende, skinnende blade, udsøgte mønstre og fittings"

Tak for høje forventninger og opbakning fra vores kunder. Vi vil aldrig skuffe nogen sværd-kæreste og vores kunder. I mellemtiden, vi stræber efter at gøre hver sværd til at være fremragende med en fornyet indsats, der gør perfektion mere perfekt, og opfylder alle kunder'satisfactions.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner , 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre. Når du viser os screenshot af både 5 stjerner , vil vi give dig $3% RABAT på din næste ordre. 2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader neutral (3 stjerner) eller negative (1-2 stjerner) feedback . Vi garanterer 100% slove noget problem for dig. 3. Venligst e-mail til os inden du forlader den negative feedback eller åbning af eventuelle tvister på stedet. Kommunikation er den bedste måde at løse problemer. Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb fra Shinside, kan du vende tilbage. Anmodning: 1. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage. 2. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 2.0kg (4.41lb.)
 • Pakke Størrelse: 111cm x 11cm x 11cm (43.70in x 4.33in x 4.33in)

Tags: Sværd, Billige Sværd, Tid Sværd Kirihaddukuri Lige Klinge Ninja Sværd Fuld Håndlavet 1060 Carbon Stål Praksis Japansk Samurai Sværd

Relaterede varer