Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

NYE 2STK 2,15 m prisme pol til LEICA totalstation PRISME Swiss-style tip

kr742.35 kr660.69
  • DIY-Forsyninger: Elektrisk

Nyhed

- +

NYE 2,15 m prisme pol til den samlede station i Schweizisk stil tip

(2 STK.)

Beskrivelse:

Max Høj:2,15 m

Min High:1,30 m

Helt udstrakt Længde: 2150mm / 7 Ft begge sider. (se venligst vedlagte billede.)

Hoved type: Leica type prismer

Indeholder: 2 STK.

2,15 m PRISME POL + TASKE

forsendelse

Vi vil arrangere forsendelse til dig inden for 48 Timer efter betaling ryddet, bortset fra helligdage.

-Vi har kun leveres til bekræftet adresse, som PayPal. Før du betaler, skal du sørge for din adresse i PayPal passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til. Hvis ikke, lad os venligst vide, før vi sendte dig den pakke, eller vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle tab. håber du kunne forstå.

For købere:

1: Som en ny ebay sælger, vil jeg bede dig om at respektere min bestræbelse, Hvis du vinder det element, skal du betale en sum penge for din gevinst inden for 3 dage. hvis ikke, vil vi sende dig en e-mail til at minde dig. Tak for dit samarbejde jeg harmony meget!!!

2: du bedes forlade os positiv feedback, når du har modtaget vores pakke, du er tilfreds med det. som du ved, hver sælger arbejder hårdt for den positive feedback. vi vil gøre det samme, så snart kan vi også.

3.Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os, inden de forlader en negativ feedback. Forlader negative feedbacks vil ikke løse problemerne. Kommunikation mellem sælger og køber er mere vigtig og effektiv, end der forlader en negativ feedback.

4.Vi gør vores bedste for at holde kontakten under transaktionen, hvis du har nogen spørgsmål vedrørende notering element, er du velkommen til at lade os vide, vi er sikre på, vi vil få aftalen til at løse problemet.

  • Pakke Størrelse: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Vægt: 1.8kg (3.97lb.)

Tags: prism pole, prisme for den samlede station, leica prisme, Billige prisme pole, Høj Kvalitet prisme for den samlede station, Kina leica prisme Leverandører

Relaterede varer