Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

8SEASONS 80M(3149-5/8") Lys Og Voksbehandlet Bomuld Snor 1mm til Armbånd/ Halskæde (B19331)

kr14.23 kr12.13
  • Mærke: 8Seasons
  • TIL VORES KUNDER:
  • Model-Nummer: B19331
  • Smykker Resultater Type: Snore
  • Materiale: Stof
  • Element Type: Smykker Resultater

Nyhed

- +

Gratis Forsendelse! 80M(3149-5/8") Lys Og Voksbehandlet Bomuld Snor 1mm til Armbånd/ Halskæde Materiale: Voks reb Størrelse Ca :1mm

Hul størrelse : Tykkelse: 1 mm

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer Farve Lys Og Mængde, Du vil få 80 af dette element på listen pris, Del Nr. B19331 Note.

Om OS

Rejsen af vores smykker levering forretning startede i 2001 , da var der kun 2 medlemmer i vores team. Vi har nu udviklet sig til et team, med mere end 300 medarbejdere i Asien , Europa og Amerika . Og vi er stolte af at levere perler og smykker Leverer til kunder over hele verden. Vi kan stadig huske, hvor begejstret, da vi fik vores første ordre i 2001, som motiverede os til at værne om en bestilling fra dig.

Som vende tilbage til de muligheder, du har givet til os, vil vi starte vores forretning på www.langelandsharmonikaklub.dk at give vores gode varer og service til flere og flere købere.

Pakning Detaljer

Hver ordre er sendt ud ved hjælp af Boble kuvert eller multilev ayer karton . Det beskytter elementer fra skader i transit, når det når ud til samtlige kunder'hand.

Om Forsendelse

Betalingsmetoder

Bare føler sig trygge ved at betale os via www.langelandsharmonikaklub.dk Spærrede via Visa , MasterCard , QIWI , Western Union og Bank-Overførsler . Din betaling er kun frigivet til os, efter du bekræfte, at du har modtaget varen.

Feedback & Efter-Salg Service

Det er værdsat, at du kunne forlade os positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Bare du velkommen til at kontakte os på første gang, når de møder noget problem, vi har mere end ti års værdifuld erfaring på dette felt, som et resultat, vi kan løse nogen problemer for dig. Bemærk lad ikke negative feedback eller åbne en tvist. Har tillid til os, nogen ulykker vil blive løst .

  • Enhed Type: masse (80 Meter/masse)
  • Pakke Størrelse: 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
  • Pakke Vægt: 0.085kg (0.19lb.)

Tags: ledning armbånd, ledningen gardin, trådede telefoner til salg, Billige ledning armbånd, Høj Kvalitet ledningen gardin, Kina trådede telefoner til salg Leverandører

Relaterede varer