Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

IKKE ET KIT, Ingen Floss eller Stof er medtaget, Papir Diagrammet Kun, DMC - Tælles Cross Stitch Mønstre - Awakening Angel

kr132.39 kr92.67
 • Ydre Emballage: PVC
 • Lærred Emballeringsmetode: PVC
 • Mærke: Ankicoleman Design
 • Stil: Amerikansk Stil
 • Mønster Type: Portræt
 • Materiale: 100% bomuld
 • Cross Stitch Stof CT antal: forsendelse til dig
 • Ramme: No
 • Bruger: Husstand Essentials/Dekoration
 • Type: Mønstre

Nyhed

- +

Læs venligst hele siden grundigt, før du køber!

"forsendelse til dig" betyder forsendelse af trykte søkort, til køber. Du modtager en smuk diagram pakke indeholder et omslag med farve foto, komplet vejledning, DMC symbol/farve-tasten, diagrammets layout & sort & hvid graf, der udskrives over flere sider, hvilket gør det nemt at læse.

Hvis du ønsker en PDF-fil, tilslutte mig. Så sender jeg mønstret til dig via e-mail inden for 24 timer. Den PDF-fil, prisen er $9. Det samlede billede er syet med henblik på at replikere den maleri/billede så tæt som muligt. Der er forskellige farve nuancer i det mønster, som når de indgår resultere i større dimensionelle dybde til den samlede færdige stykke, når du tager et skridt tilbage. Mønster Kun, Noget stof, Nål eller Tandtråd Tråd er inkluderet i prisen. Sy: Tælles Cross Stitch Titel: Awakening Angel Af: M&W, E-handel, Inc . Sting: 240w x 320h

14 count: 17.1" X 22,9" 43.5 cm X 58.1 cm

18 count: 13.3" X 17,8" 33.9 cm X 45.2 cm

22 count: 10.9" X 14,6" 27.7 cm X 36.9 cm Farve: 87 er Designet til DMC tråd, ved at bruge 2 tråde. Fuld tværs masker kun. Ingen backstitching, specielle syninger, eller dekorationer. Du vil modtage en trykt diagram: *Mønster i sort & hvide symboler. *Forside, som har en farve billede af det mønster. *Instruktionsarket. *Floss farve & antallet af sting, anvendelse-diagram. *Farve floss legend. Hvis du støder på vanskeligheder, har spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os med det samme. Tak for dit besøg og nyder at skabe dit arvestykke-af-i morgen!

Dette er cross stitch færdig showet. I vores Taobao shop har solgt i de seneste år er tusind cross stitch kit, som nogle kunder sætter deres færdige værker til os via Internettet, disse er blot en del af det.

1. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

2. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

3. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter for indførsel du i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

1. Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

2. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

3. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 • Pakke Størrelse: 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)
 • Pakke Vægt: 0.2kg (0.44lb.)
 • Enhed Type: Sæt

Tags: tælles cross stitch, tælles cross stitch mønstre, syning kit cross stitch, Billige tælles cross stitch, Høj Kvalitet tælles cross stitch mønstre, Kina syning kit cross stitch Leverandører

Relaterede varer