Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Bryllup Baggrund Himmel Blå tilbage gardin med Hvid Tyvekoster Bryllup Dekoration

kr1 107.34
  • Model-Nummer: wbj354
  • Materiale: Ice Silke
  • Mærke: CrystataShine
  • Mønster: Angel,Solid Farve
  • Lejlighed:

Nyhed

- +

1 . Størrelse: 6m/20ft (bred) x 3m/10ft (h)

2. Materiale :100% polyester strikket stof

3. Vi kan gøre enhver størrelse, som kunden kræves . Alle de baggrunde, der behandles med en lomme på toppen af den drape , du kan direkte hænge gennem stangen .( hvis du har behov for anden behandling ,Prisen vil ændre sig med den proces, du har brug for ) .

4. De baggrunde, som du fik, det er kun én stykker .top swag er syet sammen med resten af drapere og midten tyvekoster er adskilt. Du er nødt til at tie på stangen ved dig selv .

Vægt :

brylluppet baggrunde er en kreativ ting , De faktisk effekt er, afhænger af, hvordan du dekoration og lys . Så hvis du klager over, at det ikke ligefrem med billedet , det vil ikke være grund til at returnere varen . Tak !

Den pris, du har betalt, er det kun for baggrund gardin, uden andre assessories som rammen ( stang ,stå) , lys og krans,blomster osv på pic..

Om farven:

Taget i naturalier, må ikke udelukke, at der på grund af objektive grunde, såsom lys, display farve, vil Vi tage så tæt som muligt på det fysiske farve.Tak for din forståelse

Hvis du har brug for andre farver, skal du vælge en farve fra vores farve-chart nedenfor og efterlade en besked i orden, tak.

Bemærk: Hver klient har deres pligt til at betale afgifter for deres lande. Vi vil erklære, at den faktiske værdi som delivery agent anmodning om varer, du har bestilt, hvis du ikke efterlader nogen beskeder, når du afgiver ordren, det er noget problem, hvis du vil have os til at erklære den lave værdi for dine varer, men du bør tage risikoen for at blive amerced af din brugerdefineret. tak for din forståelse og samarbejde.

  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Størrelse: 35cm x 35cm x 35cm (13.78in x 13.78in x 13.78in)
  • Pakke Vægt: 9.0kg (19.84lb.)

Tags: brylluppet baggrunde, bryllup baggrund gardin, baggrund gardin, Billige bryllup baggrunde, Høj Kvalitet bryllup baggrund gardin, Kina baggrund gardin Leverandører

Relaterede varer