Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Multi-rotor helikopter Tarot 3K Ren carbon frem reverse propel sæt 1355 T-Motor serie

kr135.79
  • Materiale: Ler
  • Bruger: Biler & Fjernbetjening Legetøj
  • For Køretøj Type: Helikoptere
  • Model-Nummer: Multi-rotor helikopter
  • Mærke: TAROT-RC
  • RC Reservedele & Accs: Propeller

Nyhed

- +

Tarot T-serien af kulstof propeller vedtage stor dukkert vinkel ved roden af den propel, der er for at øge stivheden, det er meget nyttigt at forbedre propel effektivitet.

Vedtager den høje kvalitet 100% 3K alle carbon-fiber board som er importeret fra den berømte TORAY company of Japan. Hvert par af propeller, der er perfekt dynamisk poise og statisk afbalancering, hvilken balance af arbejdskraft. Især tarot forbedrer den luft-drevne effektivitet og aerofoil stabilitet. Laser paster*1 hul diameter: 4mm Side hul diameter: 3 mm Center afstand: 12mm Carbon fiber frem propel---1355*2 Carbon fiber omvendt propel---1355*2

Forsendelse

Forsendelsesomkostninger afhænger af vægt og mængden af ordren. Varer vil blive afsendt inden for 1-2 hverdage efter betaling er færdig. Vi vil vælge de forskellige forsendelse løsning til at matche med din adresse, der giver parcel ankommer præcis og hurtigt . Vi vil overføre pakker til posthuset for hurtigt, men som du ved, at dette er en international. transport, forsinkelser, der nogle gange kan opstå i transit, told eller offentlige festivaler. Leveringstiden er omkring 7-20 dage til de fleste lande normalt. Moms: Intet Salg Skat er påkrævet. Men den told, told-gebyrer er ikke inkluderet i kostpris eller forsendelsesgebyr. Disse er købers ansvar. Bemærk venligst, at priser i dit land .

Betaling Escrow

Garanti og Returnering Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i meget god stand, før levering, har vi specielt custom-bygget poser og kasser med beskyttende materiale for lang afstand internationale transport. I tilfælde af at varen er defekt, bedes du underrette os senest 30 dage efter modtagelsen, vil vi erstatte med en ny. Ingen Restitutioner, der tilbydes. Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for at sende beskeden .

Kunde-service Vi har altid forsøgt at give den bedste service og pålidelige produkter til hver kunde. Vi sætter stor pris på, at du efterlader en god feedback. Vi er ikke kun en online forhandler, ønsker vi også at hjælpe flere mennesker til at nyde RC hobby. De elementer, du ikke kan finde i vores butik, Hvis du vil, så tøv ikke med at kontrakten til os, Vi er villige til at hjælpe dig.

  • Pakke Størrelse: 14cm x 9cm x 1cm (5.51in x 3.54in x 0.39in)
  • Pakke Vægt: 0.18kg (0.40lb.)
  • Enhed Type: masse (2 Par/masse)

Tags: 1355 propel, helikopter carbon, propel carbon, Billige 1355 propel, Høj Kvalitet helikopter carbon, Kina propel carbon Leverandører

Relaterede varer