Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Titanium Stang Diameter på 15 mm, Længde 1000 mm

kr433.04
  • Belægninger: Ingen
  • Materiale: Titanium

Nyhed

- +

Emne:Titanium Stang Diameter på 15 mm, Længde 1000 mm

Gr1

Diameter = 15 mm

Længde = 1000 mm

Vare herunder 1 stykke

Hvis du ønsker at købe andre størrelse, som du ikke kan finde i butikken, pls kontakte os :-)

Levering: varerne vil blive sendt til din adresse. Sørg venligst for, at din adresse er korrekt. Feedback: Vi oprigtigt levere gode produkter og den bedste service, så hvis du er tilfreds med os, kan du efterlade din positive feedback, kundernes tilfredshed og støttende, er vores bedste tilbage, Hvis der er noget, som du ikke er tilfreds med vores vare, bedes du lade os det vide, så vi kan hjælpe med at løse problemerne. Vær venlig ikke at efterlade en negativ feedback. Tak så meget.

Jiashan ShunHeng fastener Co.,Ltd. ligger i Jiaxing By og er specialiseret i fremstilling skiver, forår nødder, møtrikker,bolte og mange andre typer skruer. Med et erfarent og professionelt team, vi har eksporteret vores produkter til mange lande og regioner over hele verden, især i Sydøstasien, Østeuropa, Afrika, Mellemøsten, USA,Rusland,og så videre.

Vi glæder os over kunder, brancheorganisationer og venner fra alle dele af verden til at kontakte os og søge samarbejde til gensidig fordel.

  • Pakke Størrelse: 110cm x 5cm x 5cm (43.31in x 1.97in x 1.97in)
  • Pakke Vægt: 1.0kg (2.20lb.)
  • Enhed Type: stykke

Tags: rod wire, titanium stang, titanium gaffel, Billige stang wire, Høj Kvalitet titanium stang, Kina titanium gaffel Leverandører

Relaterede varer