Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

DPF Diamant Broderi Kærlighed wolf væggen Diamant Maleri Cross Stitch-Pladsen diamant Mosaik kit Håndarbejde home Decor billede

kr43.98 kr30.81
 • Ydre Emballage: Farvet Boks
 • Bruger: Malerier
 • Størrelse: 20*20cm, 25X25cm, 30*30cm, 40*40cm, 50*50cm
 • Antal Farver: 30-45
 • Indsætte Område: Fuld
 • Form: Tre-dimensionel
 • Ramme: No
 • Materiale: Harpiks
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • Stil: Europa
 • Mærke: DPF
 • Diamond-Form: Pladsen
 • Mønster Type: Dyr

Nyhed

- +

Velkommen til DPF officielle Butik

Добро пожаловать в DPF Официальный магазин

DPF har evnen til at producere og design

Diamant maleri er et kunstværk, med dekorative effekt,Diamant maleri er en simpel og let at gennemføre

DIY produkt Diamant maleri produktion metoden er meget enkel, velegnet til folk i forskellige aldre at gøre. Børn kan bruge diamant maleri for at udvikle intelligens. Unge mennesker kan dyrke interesse, at afhjælpe stress, udvikle tænkning. Den gamle mand kan dyrke fritidsinteresser og tilbringe tid Diamond maleri produktion proces er enkel, i de følgende detaljer vil være diamant maleri produktionsprocessen,skal du ikke bekymre dig,det er meget nemt.

Før din betaling, bedes du læse følgende indhold omhyggeligt, vil det garantere dig en glad shopping tur.

Detail: vi accepterer detail transaktion fra alle kunder over hele verden. Vi har ikke set minimum grænse for alle varer.

Engros: vi accepterer engros handel fra alle kunder over hele verden. For at lindre din beholdning pres, partiet er større end eller lig med 2 stykker. hvis du ønsker en store mængder af engroshandel, bedes du kontakte med os, vil vi diskutere prisen, er den måde, transport og så videre med dig. Vi tror på, at vi kan indgå en tilfredsstillende aftale.

Levering agent: hvis du er udenlandsk online sælgere, vi kan tilbyde forsendelse agent service for dig. Angiv venligst tydeligt fortælle os din købere' adresse oplysninger, når de handler, vi vil kæmpe for at være til tjeneste for dig på samme tid, og vi vil fuldt ud respektere dine forretningshemmeligheder, aldrig gøre noget til skade for din adfærd.

Hvis dit land og område, ikke er i det land, gratis forsendelse, kan du kontakte med os, vil vi give dig den bedste shipping metode.

2. Transport:

Vores varer kommer fra Kina. Efter din betaling, vil vi levere varer inden for 5-7 arbejdsdage, og dine varer vil normalt ankommer i 7 til 50 arbejdsdage. I sjældne tilfælde, er det sandsynligt, at forsinkelse, der afhænger af vejret og passere hastigheden af dit land og den varer. Når de varer, der sendes, vi vil aktivt følge op på dine varer, transport stat.

Vi plejer at bruge Kina Post lille pakke for din transport, under normale omstændigheder, vil varerne blive leveret i 20-40 dage. Men der er andre sager, der kan blive forsinket, for eksempel dårligt vejr forsinkede ankomst i dit land og postsystem forsinkelser i afsendelsen af den lokale post kontor og så videre. Derfor, Kina Post parcel leveringstid er maksimalt 60 dage.

3. Told:

Når varerne er ankommet i dit land, kan det give visse takster i nogle lande. Denne del af takst skal betales af dig . Vi vil markere den som gave eller lavere værdi af varerne for dig at spare en del af told gebyrer.

4. After-sales service:

Alle varer vi sælger, er inspiceret nøje. Hvis du finder de varer, du har modtaget kvalitet problemer (ikke-kunstig erstatning) inden for 3 dage. Skal du tage billeder og kontakte med os, vil vi ændre eller tilbagebetaling for dig.

5. Feedback:

Din tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med dine varer, bedes du give os positiv feedback. Hvis du ikke er tilfreds med varen, bedes du kontakte med os, kan vi løse enhver tvist med dig i stedet for indsendelse af negativ feedback til www.langelandsharmonikaklub.dk. Tak skal du have.

 • Pakke Vægt: 0.7kg (1.54lb.)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 53cm x 10cm x 5cm (20.87in x 3.94in x 1.97in)

Tags: maleri cross stitch, mosaik kit, Diamant Maleri Cross Stitch, Billige maleri cross stitch, Høj Kvalitet mosaik kit, Kina diamant maleri cross stitch Leverandører

Relaterede varer