Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Sort Motorcykel-og Bagside på fodstøtterne Fodstøtte Til Honda CBR 600 RR 2003 2004 2005 2006 CBR 1000 RR 2004 - 2011 07 08 09 10

kr113.70 kr108.01
  • Model Navn: CBR1000RR CBR600RR
  • Materiale Type: Aluminium
  • Mærke: Crystearth
  • Element Type: Tovværk Og Kabler

Nyhed

- +

Funktion:

100% Brand Nye

Nem At Installere

Position: bottom

Materiale: Aluminium

Montering:

For Honda CBR1000RR 2004-2012

For Honda CBR600RR 2003-2014

Pakken Indeholder:

2 par fodstøtterne

FAQ

Vil dette element passer til min Motorcykel?

Vi vil en liste over de rigtige modeller i en beskrivelse af produktet, før du køber, skal du bekræfte det Tilbehør, der passer til din Motorcykel.

Hvis du stadig ikke sikker på om det, kan du overveje at kontakte en tekniker, før du bestiller, for at være sikker på den passer.

Kan det være afsendt til mit land?

Vi kan skibet elementer 98% lande i verden. hvis dit land kan ot vælg på www.langelandsharmonikaklub.dk , pls tale til os .

Hvor lang tid tager det at nå frem?

Generelt vil vi arrangere forsendelse i 1-2 arbejdsdage, når betalingen er bekræftet, og vi samarbejder med DHL(5-7dage), og EMS (13-20 dage) for levering tid,

Bemærk: vi vil sende varer kun via EMS til kunder i nogle område, fx Rusland, som er bedre for din import.

Skal jeg betale told?

vi må ikke betale nogen af gebyr Skat .og prisen på www.langelandsharmonikaklub.dk omfatter ikke told og gebyr, hvis der sker, alle told skat og afgift som følge af dette, køber skal betale det af sig selv, hvis du ikke er enig, bedes du må ikke købe, for at undgå problemer . Den told, der opkræves af importerende lande. Men vi kan ikke kontrollere dette, vil vi hjælpe dig med at erklære en lavere værdi i tolden. Derfor er de fleste af vores kunder ikke behøver at betale told eller bare betale par. Hvis du har særlige krav til deklarerede værdi, venligst forklare os, når du placerer ordrer

Forsendelse Politik

Vi sender til hele verden,undtagen APO/FPO.

Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost,nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20 dage.

Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer,ti kan tage op til 20 arbejdsdage,og vi

samarbejder med DHL(5-7dage), og EMS (13-20 dage) for leveringstid

Betaling

Vi accepterer alipay her.

Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Vær venligst din betaling inden for 3 dage (vi har kun sender til www.langelandsharmonikaklub.dk bekræfte adresse )

Vender tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 3 dage af din modtagelse af varen eller anden grund.Du bør dog sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.hvis varen er skader eller tab, når deres returneres,vil du være ansvarlig for sådanne skader eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med thelogistic virksomheden, at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback

Kunden er altid NEJ.1

Din satisification og positiv feedback er meget impotant til os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have.andwill prøv vores bedste ro løse de problemer,.Du er velkommen til at kontakte os, før du forlader en negativ feedback.vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og endhance den satisfication.På grund af samme ISP SPAM filter indstillinger,kan du ikke være i stand til at modtage vores e-mail svar,hvis du haveproblem at modtage vores e-mails,kan du nødt til at bruge en anden e-mail til at kontakte os.Hvis du er unsitisfied med posten, til en eller anden grund inden for 3 dage af post kvittering,kan du returnere det til arefund(med fradrag af fragt).

Kontakt os

Vores arbejds-tid (GMT+8) mandag til fredag 9:00-18:00.Så husk altid at tale til os via www.langelandsharmonikaklub.dk e-mail-system,vi vil respend så hurtigt som muligt.

  • Pakke Størrelse: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
  • Pakke Vægt: 0.3kg (0.66lb.)
  • Enhed Type: Par

Tags: cbr 1000, cbr 1000 rr, cbr 1000 rr 2006, Billige cbr 1000, Høj Kvalitet cbr 1000 rr, Kina cbr 1000 rr 2006 Leverandører

Relaterede varer