Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Ball Lock Justerbar Tryk Ventil w/Gauge,0~4 bar, 0~ 60 psi, Kegging udstyr

kr184.97
  • Type: Bar Tilbehør
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Materiale: Metal
  • Bar Tilbehør Type: Øl Fustage
  • Certificering: FDA

Nyhed

- +

Denne Kugle Lås Justerbar Tryk ventil med en akselafstand giver dig mulighed for at lette trykket, mens filtrering din øl fra fad til en anden; at lade et lukket system. Du kan naturligvis også carbonat din øl i et fad, uden at have at bekymre sig om over carbonating.

Den fjerneste ende væk fra bolden lås afbryd forbindelsen er, hvordan du kan justere trykket. Du skal blot dreje tryk på vejen af de andre, indtil det ønskede tryk, er fastholdt. Gauge læser 0-60 psi.

Dette Kit leveres med:

1 x Justerbar Tryk Ventil med en akselafstand

1 x tråd gas ball lock afbryd

JA, VI KOMBINERE FRAGT! Hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse omkostninger, er du velkommen til at kontakte os på www.langelandsharmonikaklub.dk e-Mail, før du køber item(s).

BETALING

Vi accepterer Spærrede kun. Kreditkort er let at foretage betalingen på Escrow. Forsendelses-og faktureringsadresse skal stemme overens. Betaling skal sendes inden for 5 dage efter auktionens slutning. Ellers vare(r) vil være genåbne og ulønnet tilfælde vil overveje.

Vi har altid sende vare(r) inden for 5 arbejdsdage(lørdag & Ferie ikke inkluderet) efter modtagelse af betaling.Item(s) vil blive afsendt ved at registrere air mail med tracking nummer.

Det tager omkring 15-20 dage til at skibet USA, Canada, storbritannien, Australien og Japan 20-30 arbejdsdage til andre lande.6-8 uger til skibet, Brasilien, Spanien, Italien, eller andre lande, at andre lande ikke er angivet.

FORSENDELSE

Leveringstid måske påvirket af Told forsinkelse, ferie,events eller andre usikkerheder. Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt. Sørg for, at du er enig med den leveringstid, før du køber. Hvis du ønsker at vælge en anden hurtigere til Udtryk, bedes du kontakte mig før du køber.

FEEDBACK

Vi er forpligtet til din Postive Tilbagemeldinger efter modtagelse af din betaling.Hvis en eller anden GRUND du ikke føler, at vi har tjent Positiv Feedback, er du velkommen til at kontakte os på www.langelandsharmonikaklub.dk e-Mail, vil Vi kommunikere så hurtigt som muligt til at løse ETHVERT problem. Vi vil lade positiv feedback for alle køb, og værdsætter du at dele dine gode erfaringer med andre www.langelandsharmonikaklub.dkers!

GARANTI

Vi garanterer, at alle vare beskrivelser er præcise. I tilfælde af at en vare er defekt, eller du har modtaget den forkerte vare, så kontakt os via www.langelandsharmonikaklub.dk e-Mail. Vi vil være glade for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

VENDER tilbage

Returnering eller ombytning er accepteret på de fleste UBRUGTE varer inden for 14 dage efter modtagelsen, men kunde hav eto betale ekstra shipping cost. Du bedes kontakte os før du returnerer varen(s).

Bemærk Venligst,

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger den konto op – ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger.

FAQ

1 Q: Hvordan betaler jeg for min shopping?

A: Vi accepterer Spærrede kun. Kreditkort er let at foretage betalingen på Escrow.

2 Q: Er vare(r) du sender med tracking nummer?

A: Ja, alle de elementer, ia, du sender med tracking nummer på hver ordre, og du kan se forsendelsesstatus på hjemmesiden.

3 Q: Når jeg vil prøve at købe, hvor meget af engrosprisen?

A: Når kunden ønsker at bulk køb, er du velkommen til at kontakte os på www.langelandsharmonikaklub.dk e-Mail, vil vi give dig den bedste pice.

4 Q: jeg har brug for nogle lignende produkter, men jeg kan ikke finde ud af, i din butik,kan du give det ?

A: Ja, du kan sende billedet til os. Vi vil gøre vores bedste for at finde ud af og svare pris til dig. Også vi accepterer skræddersyet produkt. Venligst vist vores engros hjemmeside www.fcpmcl. kom til mange andre emner.

  • Enhed Type: Sæt
  • Pakke Vægt: 0.35kg (0.77lb.)
  • Pakke Størrelse: 14cm x 13cm x 6cm (5.51in x 5.12in x 2.36in)

Tags: bolden lås, keg udstyr, bolden lås ventil, Billige kugle lås, Høj Kvalitets keg-udstyr, Kina bolden lås ventil Leverandører

Relaterede varer