Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

MD3010II metaldetektor Underground Professionel Guld Metal Detektor Salg MD-3010II LCD-Display Pinpionter Treasure Hunter

kr645.48 kr458.28
 • Power Type: Batteri-Drevet
 • DIY-Forsyninger: Elektrisk
 • Pakke Vægt: 1.6 kg
 • Model-Nummer: md3010ii metaldetektor
 • Mærke: HOOMYA
 • Driftsfrekvens: 7.5 KHZ+/-1 KHZ
 • Med LCD-Skærmen Eller Ikke: Ja
 • Netto Vægt: 1.45 kg
 • batteri: Seks 1,5 V AA alkaline batterier(Batterier er ikke inkluderet)
 • Følsomhed: Min 8 tommer (Test Mønt

Nyhed

- +

1.Forberedelse Tid: vi har brug for 2-7 arbejdsdage for at forberede varen til forsendelse. 2. Hvis vægten af din ordre, over 2 KG, så vil vi sende din ordre ud i separate pakker. 3. Hurtigere forsendelse måde som DHL og EMS er til rådighed, men det er ikke gratis. (Hvis du placerer en stor ordre, så du kan nyde gratis forsendelse via hurtig.) Om Told Normalt vil vi skrive en lav pris i pakken, og erklære det som en gave, men du skal vide, at der stadig er måske nogle told (ikke sker meget ofte, men det findes). Det er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, at der ikke er nogen skat gebyr. Hvis der er et gebyr i told, at gebyrer skal være råd ved din side. Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig. Bemærk: Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer. Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud. Hvis du vælger hurtig forsendelse, skal du huske at forlade dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, kan du efterlade en 5 stjerner positiv feedback. 2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, bedes du kontakte os, før du forlader en negativ feedback. Vi garanterer, at vi vil 100% med at løse dit problem. Garanti: Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb fra Huya Kraft, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage, da den leverede dato. Anmodning: 1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato. 2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage. 3. Retur forsendelsesomkostninger skal være råd til køber.

Huya Kraft, der hovedsageligt sælger forbrugerelektronik, er en ung og energisk virksomhed. For produkt, Huya Kraft stick til brug af miljømæssige materiale til at fremstille sin oprindelige mærke. For at sikre den type forskelle, Huya Kraft også søge efter leverandører og har nogle faste fremragende leverandører nu. For shipping, Huya Kraft har en komplet hurtig forsendelse system, så for at sørge for at tilbyde køberne en høj hastighed og sikkerhed shipping måde. For personale, Huya Force, der er en meget ung gruppe af medarbejdere, så de medarbejdere, der er altid fuld af energi til at arbejde. Når vi er unge, så vi er mere tilbøjelige til at følge nøje med fashion trend i verden, og så bedre kan tilbyde den nyeste mode, og hotteste ting rettidig. Vi ved, at den vigtigste del af vores succes er vores kunder, så vi altid fokus på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid mødes. Drop shipping -, engros-og kundetilpassede er alle acceptable, er du velkommen til at kontakte os for mere samarbejde detaljer!

 • Pakke Vægt: 1.7kg (3.75lb.)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 55cm x 22cm x 13cm (21.65in x 8.66in x 5.12in)

Tags: treasure hunter, md3010ii metaldetektor, metal detector underground, Billige treasure hunter, Høj Kvalitet md3010ii metaldetektor, Kina metaldetektor underground Leverandører

Relaterede varer