Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Xiaomi El-Scooter Håndtag Justerbare Styr Extention Hånd Kontrol Håndliste Udvidelse til Xiaomi Mini Pro Scooter

kr865.95 kr554.23
 • Navn: Håndtag til Xiaomi Mini/Mini Pro
 • Mærke: FINEONE
 • Type: Side Control Bar
 • CE-Certificering: Ja
 • Certificering: Handbar
 • Ramme Materiale: Aluminium/Legering
 • Max Hastighed: Håndtag
 • Spændingen på Batteriet: Håndtag

Nyhed

- +

$ 760 $950 $ 185 $235 $ 715 $889 $ 1425 $1900 $ 874.5 $1166 $ 441.7 $589 $ 591 $789.00 $ 89.5 $169.00 $ 118 $139.00 $ 24.74 $32.99

Xiaomi Mini Pro Scooter Håndtag Justerbare Quick Release Styret Hånd Kontrol Håndliste Udvidelse til Xiaomi Mini Pro Scooter

Specifikationer:

Materils: Aluminium

Længde: Justerbar (Om 82-120cm)

Funktioner: Længde Justerbar, med telefonholder

Velegnet til NINEBOT MINI PRO scooteren, og XIAOMI MINI Scooter.

Bemærkninger: Skibsfart er www.langelandsharmonikaklub.dk standard eller Premium på dit valg.

Der kan være told, afgifter på destination lande, forskellige fra lande.

Hvis du har brug for vores hjælp til skat, kan du efterlade dette i din bestilling.

Og hvis du har brug for hurtigere forsendelse, kan Du vælge DHL/UPS/ E-EMS shipping metode.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i din besiddelse i 7 dage, vil det blive betragtet som benyttes, og VI VIL IKKE ACCEPTERE, TILBAGEBETALING ELLER ERSTATNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af køber. Den returnerede pakke SKAL VÆRE FORUDBETALT, vi ikke acceptere nogen pakker uden fragt omkostninger forudbetalt.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i original emballage. Og Køberen SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din PO#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE BELØB ved modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullerer transaktionen på www.langelandsharmonikaklub.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Hvis du har brug for at returnere varer, bedes du skrive dit www.langelandsharmonikaklub.dk-ID, e-Mail-adresse, Telefonnummer, på grund af afkast og beviser. Varen skal være nye og ubeskadiget, som kan sælges igen. For skibsfart omkostninger, vi følge følgende regler.

RETUREN ÅRSAGER

OMKOSTNINGER VED RETURNERING

OMKOSTNINGER VED AT SENDE

BEMÆRKNINGER

Som for shipping cost er et af sælgeren, af den returnerede vare SKAL VÆRE forudbetalt for forsendelses omkostninger. Forsendelse omkostninger, vil blive returneret til køber har modtaget varen. Vælg venligst den almindelige fragt til retur fragt.

Forkert Vare

Sælger

Sælger

Køber kan ikke lide at modtage varen

Køber

Køber

Forkert størrelse

Køber

Køber

Farve forskel, Mindre tørklæde mærker, og andre ikke-kvalitet problemer

Køber

Køber

Før vi sende den vare, vi altid kontrollere kvaliteten af varen nøje for at undgå problemer med kvaliteten. Men intet er 100% perfekt. Kvalitet er altid i relation til pris, så vi kan kun sikre den bedste kvalitet til prisen. Men du behøver ikke sammenligne kvalitet til bedste pris med lavere pris.

Vi er forpligtet til at forbedre vores tjeneste. Din feedback er vigtig for os. Bemærk give feedback til at meddele os, at din vare er blevet modtaget, og vi vil igen reagere med feedback på transaktionen. For af en eller anden grund ønsker at forlade os, negativ feedback, bedes du kontakte os, før de kan tillade os at hjælpe dig.

 • Pakke Størrelse: 65cm x 45cm x 10cm (25.59in x 17.72in x 3.94in)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 1.8kg (3.97lb.)

Tags: el-scooter håndtag, xiaomi el-scooter, el-scooter, Billige el-scooter håndtag, Høj Kvalitet xiaomi el-scooter, Kina el-scooter Leverandører

Relaterede varer