Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

For PS4 Køligere Mutilfunction Blæseren Køler Lodret stilling til PS4 PlayStation 4 Konsol Køligere Med ladestation

kr122.86 kr89.70
  • Model-Nummer: Køling Køligere Oplader Dock-Station
  • Kompatibel Mærke/Model: Sony
  • SONY Model: PlayStation4
  • Mærke: VODOOL

Nyhed

- +

for PS4 Lodret Stå Cooling Fan til PlayStation 4 Konsol Køligere med Opladning

Funktioner:

1. Lille og kompakte design: stativet leveres i ét stykke med alsidige funktioner, det sparer meget plads til at holde konsollen og controllere er organiseret, og det er super nemt at sætte op og bruge.

2.for PS4 mod overophedning: Den stand, har 2 indbyggede køler fans, der løber fra magt til PS4-konsol, kan der effektivt spreder varme og holde konsollen cool, når gaming.

3. Dual controller opladere: Den stand, har 2 indbyggede ladestationer til controllere, som oplad dine controllere samtidigt, når du har din for PlayStation på, super simpelt, men det er meget effektivt.

4. Tre ekstra HUB porte: I den forreste del af foden, der er 3 HUB-porte, der kan bruges til at overføre data eller oplade andre ting med, super bekvemt for mere faciliteter.

Specifikationer:

Produkt størrelse: Længde: 365 mm x Bredde 150mm x Højde 38mm

Vægt: 390 g

Fan Størrelse: 70mm x 70mm x 15mm

Ventilator Hastighed: 3000 RPN

Nominel indgangsstrøm: 500MA

Nominel input spænding: 5V DV

Fan Strøm: 230 mA

2 * høj hastighed fans

2 * controller oplader havne

3 * HUB havne

Pakke Indhold:

1 x Cooling Køler Påfyldning Dock Station 1X Køling Køligere Oplader Dock-Station

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din orderafter 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget. Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig. Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.langelandsharmonikaklub.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.langelandsharmonikaklub.dk! Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig. Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Vægt: 0.5kg (1.10lb.)
  • Pakke Størrelse: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Tags: ps4 køligere stå, køler til ps4, cooler lodret ps4, Billige ps4 køligere stå, Høj Kvalitet køler til ps4, Kina køligere lodret ps4 Leverandører

Relaterede varer