Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Led par lys 54x3W DJ Par RGBW LED Vask Disco Lys DMX Controller effekt Gratis Fragt

kr176.31
 • Materiale: Teknisk plast shell, Lette vægt, Holdbar
 • Spænding: 90-260V
 • Forbindelse: DMX(3 pin XLR-stik)
 • Stil: DMX Lys Fase
 • Drift: Flimmer fri drift
 • Magt: 120W
 • Stik Type: EU Stik, US-Stik, AU-Stik, UK Stik
 • Lejlighed: Professionel Scene & DJ
 • led-kilde: RGBW
 • Kanaler: 4/8CHs
 • Model-Nummer: 54-7
 • Mærke: HYULIGHTS
 • Funktion: Dmx 512, strobe, sound aktiv, auto run, master/slave
 • Element Type: Fase Belysning Effekt

Nyhed

- +

+Specifikation+

1. Leds: 54 x 3W LED PAR Lys (R12,G18,B18,W6)

2. Spænding: AC90V-240V/60 hz

3. Effekt: 90-120

4. Liv: 60000-100000 Timer

5. Funktion: DMX512 , Sound Aktiv , AUTO,Master-slave

6. Kanaler: 7CHs kombination valgfri

7. Materiale: teknisk plast shell, lette vægt, holdbar

8. Funktion: Dobbelt håndtag,kan være selvbærende, kan hænges op

9. NW:1,5 kg

10. Størrelse: 22 X 7CM

Beam vinkel: 25/45 grad kan blive valgt. Hvis ikke at vide, når du placerer en ordre, vil vi skibet med 45 grader, fordi 45 graders har den bedste effekt for vask.

1. Europa-landene---Europa Standard Stik.UK Stik. USA, Canada, Mexico---USA Standard Stik.Australien, New Zealand Standard Stik . Hvis skib til andre lande, bedes du venligst fortælle mig, hvilke stik du skal bruge, før vores forsendelse.

Pakke inkluderet:

1 x Lys Fase

1x betjeningsvejledning

1X Dobbelt-beslag åg fordobler som gulvstand og to skruer

Beam vinkel: 25/45 grad kan blive valgt. Hvis ikke at vide, når du placerer en ordre, vil vi skibet med 45 grader, fordi 25 graders har den bedste effekt for vask.

Forsendelse :

1. VI LEVERER TIL HELE VERDEN. Alle ordrer vil blive afsendt fra Guangzhou i Kina. Bæreren af DHL:2-4 Dage, UPSS:5-7 Dage, UPSE:4-6 Dage, FEDEX: 5-7 dage og TNT, EMS, KINA POAT OG HONGKONG INDLÆG.

2. Hvis du køber flere varer, kan du spare fragt for hver af ekstra elementer. Hvis du køber 12pcs eller mere, og kun behøver kun 1 brugervejledning, kan du spare 11 brugervejledning, kan du spare US$1 for at Spare Energi.

3. Vi har meget erfaring på at gøre et lavere værdi på fakturaen, der skal ledsage varerne og til at reducere told skat, der skal betales på din Import. Lavere værdi på faktura vil betragte som en GAVE, hvis du ikke har brug for den "gave", tøv ikke med at fortælle mig. Hvis du har svært ved at gøre din erklæring, eller du har brug for at scanne den mindre værdi side, bedes du fortælle os, gør vi for dig!

4. Vi leverer til www.langelandsharmonikaklub.dk adresse, så sørg for, at din adresse i www.langelandsharmonikaklub.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores fabrikker til din dør, hvis du efterlade en DETALJERET BOSAT ADRESSE MED ET GYLDIGT TELEFON NUMMER, men der er engang package måske svigtet af ekspedition, vil vi bemærke, at du kontakter din lokale postsystem eller Told at få din pakke.

6. Shipping Time

- Ordrer lørdag-torsdag - få den ANDEN DAG LEVERING!

- Ordrer Fredag - Skib På Søndag. -Hvis du ønsker at tilbagebetale, eller hvis du ønsker at købe andre produkter til at erstatte de elementer, du allerede har betalt, bedes du fortælle os asap.

- Vi vil fortælle dig tracking nummer på den anden dag af shipping.

7. Hvis de varer, du sender til Brasilien, bedes du venligst give os dine CPF-nummer, takket være en masse i forvejen.

8. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

-Kan du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

9. Vær opmærksom på, at for 110V/220V/240V produkt, når du placerer en ordre. Alle vores produkter er AC110-240V. Hvis du har brug for andre særlige volt, bedes du kontakte os på/før at placere ordrer.

10. Du bedes holde regningen til forsendelse, hvis varen er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer. Alle de varer, der ved levering fra fabrikken er i gode betingelser, skal appellere til de lokale luftfartsselskab og bede om en erstatning indenfor 3 dage efter vi har modtaget varerne fra luftfartsselskabet.

11. Forsikring. For stor værdi varer, kan du købe forsikring for forsendelse, hvis du ønsker. GRATIS FORSENDELSE er ikke inkl forsikring gebyr. Kontakt os, hvis har brug for forsikring. Returnerer :

1. Alle returneringer skal være poststemplet senest 14 dage efter modtagelsen af datoen for bekræftet levering med Transportøren.

Hvis varer, der er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen.

2. Tilbagebetalinger er tilgængelige inden for 30 dage efter den oprindelige dato for din modtagelse af varer.Den afgående skibsfart omkostninger, som vi allerede betalt samt fragt for at sende tilbage, vil også blive fratrukket det samlede beløb.

3. Du bedes kontakte os, før du sender tilbage.

4. Du bedes kontakte os, før du sætter en tvist eller ønsker en delvis tilbagebetaling/erstatning. Garanti :

1. Alle produkter har 2 års garanti. Den lampe er ikke inkluderet. Alle andre reservedele vil være gratis i garantiperioden, men fragten vil blive betalt af købere. Efter den garanti, vi giver dig reservedele til kostpris, og du betaler fragt.

2. Alle defekte på grund af forkert installation eller forkert anvendelse vil IKKE være dækket af garantien. Eventuelle fysiske skader vil ugyldiggøre din garanti.

Kommunikation :

1. Hvis du har nogen spørgsmål, bekymringer, eller kommentarer, så tøv ikke med at kontakte os, chatte online på TradeManager er meget værdsat.

2. Vi er i kontakt i weekenden også.

3. Vi sender lys fra mandag til søndag, 7 dage om ugen.

Feedback :

1. Vi er Belysning Eksperter. Vi er i kærlighed med lightings, vi ville elske for dig at kontrollere, og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

2.Jeg vil fortælle dig tracking nummer for at du på www.langelandsharmonikaklub.dk/e-mail. Vi sætter pris på, at du forlader 5 STJERNE af Detaljerede Sælgeren Rating og POSITIV Feedback, for os ved modtagelsen af din vare.

3. Hvis du har nogen problemer, venligst besked til os og give os en mulighed for at beskæftige sig med problemet, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Kontaktpersoner :

1. Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter du har modtaget dine varer, så tøv ikke med at kontakte os.

2.E-mails/Beskeder bliver besvaret inden for 12 timer fra mandag til søndag. Forvisset om, at alle henvendelser er en høj prioritet, og vil blive besvaret i en rettidig og professionel måde.

 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 6.0kg (13.23lb.)
 • Pakke Størrelse: 12cm x 23cm x 9cm (4.72in x 9.06in x 3.54in)

Tags: dmx lys, disco lys dmx, par rgbw led, Billige dmx lys, Høj Kvalitet disco lys dmx, Kina par rgbw led Leverandører

Relaterede varer