Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

100 stk 150*6mm S/C Ikke-vævet unitized hjul nylon polering skive

kr952.69
  • Model-Nummer: NW15006
  • Størrelse: 150*6mm
  • Mærke: RAMS BRALIN
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Grus: Fælles 7P P180, Kræver Tæthed Grus
  • Type: Ikke-vævet unitized hjul

Nyhed

- +

Produkt Mix: Silicon carbide slibeprodukter materiale, Ikke-vævede stoffer, Harpiks over harpiks

Størrelse: 150(OD)*6(TH)*20(ID) mm

Tæthed: 7P

Kornstørrelse: 180#

Hvis du vælger " Kræver Tæthed Grit ", bedes du kontakte os inden for, tak !!!

Funktion: Anti-blokering og sprede varmen nemt, uden udtværing eller misfarvning arbejdet stykke Fremragende selvslibende Høj slibning effektivitet og durabl

Ansøgning:

Bruges til polering og slibning hardware, træ, plast og kredsløb osv.

TAK FOR DIT BESØG !

L-Paladin er professionel og berømte leverandør af Slibeprodukter og Slibe værktøjer, der ligger i Dongguan, Guangdong. Vi har engageret os i denne branche i mere end ti år, og vores produktsortiment er meget omfattende. Velkommen til at spørge os til den er færdig løsning, og flere relaterede produkter ! Desuden har vi særlige tilbud til engros !!!

HVORDAN TIL AT PLACERE RÆKKEFØLGE:

Klik på "Køb Nu" knappen, når du placerer en ordre, så vil det føre dig til at afslutte betaling, samtidig med at du kan efterlade besked om de oplysninger, som er vigtige, som du tror. Hvis du har brug for mere end ÉN konto, kan du lægge alle de varer i indkøbsvognen, så betaler alle sammen, så du kan bruge den KUPON, som du kan få det på vores HJEMMESIDE butik

.

Vi foreslår, at Spærrede ( Alipay ) for sikker transaktion. Spærrede er GRATIS, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner. Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

I øjeblikket kan du betale ved hjælp af 1) Kredit Kort 2) Bank Overførsel 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Andre Metoder, der støttes af www.langelandsharmonikaklub.dk, såsom Visa, Qiwi Wallet, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B og Euro6000. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på www.langelandsharmonikaklub.dk i fremtiden. Forhør www.langelandsharmonikaklub.dk kundeservice for at få flere oplysninger om betaling !

Købers Bemærkninger:

Eventuelle krav om rækkefølge, vær opmærksom på det, når du afgiver ordren, eller efterlad en besked på ordren side !

Vores pris omfatter IKKE nogen told eller skat. Vi plejer at erklære en lavere værdi, for at undgå eller lavere købers skat. PS: DHL eller andre hurtig kan opkræve mere importtolden for nogle Europæiske Lande, såsom Spanien, Tyskland, Frankrig, det Forenede Kongerige, Rumænien, Holland osv., som er ude af vores kontrol, så er det bedre, hvis du vælger e-EMS EMS eller Kina Post Luft Parcel for pakker over 2 KG.

Pakke over 2KG til Rusland, er du velkommen til at vælge Sælgerens Forsendelses Metode, vil vi sende det ved en Særlig linje, som helt sikkert kan spores.

Hvis du vælger DHL, men din adresse er idømt en bøde som fjerntliggende områder med DHL, vi er nødt til at sende den pakke fra Fedex, UPS, TNT, EMS eller Kina Post i stedet, uden nogen ekstra omkostninger eller tilbagebetaling.

Din tilfredshed er vores første prioritet. Vi sætter pris på din positive feedback. Venligst e-mail os, inden de forlader negativ og neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. Tak !

  • Pakke Vægt: 6.0kg (13.23lb.)
  • Enhed Type: masse (100 stk/masse)
  • Pakke Størrelse: 40cm x 30cm x 30cm (15.75in x 11.81in x 11.81in)

Tags: polering skive, unitized hjul, disc polering, Billige polering skive, Høj Kvalitet unitized hjul, Kina disc polering Leverandører

Relaterede varer