Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

SunFounder Raspberry Pi 3 Robot Kit Pismart Max talegenkendelse Kontrol med Køre-8 Servoer 2 Motorer med Raspberry Pi 3

kr866.02 kr762.09
 • Indbygget Funktion: Bluetooth 10/100/1000 mbps,WiFi 802.11 b/g/n
 • Hukommelse: 1GB
 • Induceret : Raspberry Pi 3 Bestyrelsen
 • T: Raspberry Pi 3 Robot Kit Pismart Box
 • Demo Board Type: ARM
 • ROM Kapacitet: Ingen
 • Interface: 4 x USB2.0
 • Mærke: SUNFOUNDER
 • Model-Nummer: Raspberry Pi 3 Robot Kit Pismart Box

Nyhed

- +

1. INTELLIGENT BOKS - Med Raspberry Pi 3 model B, motor og servo driver bord og FØRTE bestyrelsen, dette AI box understøtter talegenkendelse, Servo & Motor Driver, osv.

2. Talegenkendelse - Indbygget MIC & Højttaler, til at integrere de Tale til Tekst (STT), Tekst til Tale (TTS) funktioner.

3. LÆRE AT KODE, NEMT - Du kan lære at kode, hurtigere og lettere end nogensinde med et visuelt programmeringssprog, software, eller Python-kode.

4. MOTOR & SERVO DRIVER - PCA9685 og TB6612 chipsæt er bygget i bestyrelsen, og dermed understøtter 8-kanals PWM (servo) og 2-kanal motor output.

5. ANALOG & DIGITAL PORT - 8 kanal RPi GPIOs og 5 analog port for Sensing & Aktivering.

Tekniske Detaljer Indledning

Den PiSmart Boks er en intelligent platform, der er baseret på Raspberry Pi, at integrere Tale-til-Tekst (STT), Tekst til Tale (TTS), og servo og motorisk kontrol, der er egnet til robot kontrol og eksperiment-udforskning. Det omfatter kanaler 5 analog indgang, 2 motor output kanaler, 8 PWM output-kanaler, og de 8 digitale og kommunikationskanaler, der er bygget i Raspberry Pi, gør DIY programmet lettere og human-computer interaktion, mere intelligent og humaniseret.

Sættet leveres med nem-at-bruge visuelle programmeringssprog, software Dragit, hvilket gør kodning sjovt og nemt at lære.

Detaljeret brugervejledning (PDF) af PiSmart Feltet refererer til:

10 * M2.5*12 Skrue

4 * Møtrik M3

6 * M2.5*10 Via Spacer

6 * M2.5*11+6 Kobber Standoff

1 * 9V/2A-Power Adapter

2 * Gennemsigtig Kvarts Ring

1 * Philip Skruetrækker

3 * 40mm FFC 0.5 40-Pin Reverse Tilslutning af Line

1 * 8 G TF Kort

1 * PiSmart Top PCB

1 * PiSmart Bunden PCB

1 * Raspberry Pi Model B 3

1) Vi accepterer Alipay,West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Worldwide Shipping (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.langelandsharmonikaklub.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback,så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 25cm x 15cm x 20cm (9.84in x 5.91in x 7.87in)
 • Pakke Vægt: 0.5kg (1.10lb.)

Tags: raspberry pi 3, raspberry pi, pi 3, Billige raspberry pi 3, Høj Kvalitet raspberry pi, Kina pi 3 Leverandører

Relaterede varer