Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Oudini 100 % LÅST op 64GB arbejde for LG V10 H900 AT&T Bundkort,Original LG V10 H900 Bundkort Test & Gratis Forsendelse

kr556.76 kr528.93
  • Kompatible Mærker: LG
  • Mærke: oudini
  • Model-Nummer: FOR v10

Nyhed

- +

Velkommen til ShenZhen Sinkind Technology Co.,Ltd

Først og fremmest ,jeg er meget taknemmelig for at stole på vores virksomhed andselecting vores produkter.

oudini 100 % LÅST op 64GB arbejde for LG V10 H900 AT&T Bundkort,Original LG V10 H900 Bundkort Test 100% & Gratis Forsendelse

Om bundkortet Dette bundkort er brugt,er ikke ny. ikke,reparation Dette bundkort er original,ikke kopier. Dette bundkort er fuld arbejdstid,ikke er beskadiget.ikke,reparation af Produkter er nøje knyttet til test Dette bundkort er H900 Software version 6.0 android

BESKRIVELSE

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har anyquestions. Vi vil svare dig så snart vi kan.Vores kunder er prioriteret.Det er vores ære at gøre du er tilfreds med vores produkter og service. Pleasenotify os, før du sender nogen negativ feedback. Vi kan garantere, at vi willdo vores bedste for at gøre dit køb til en god oplevelse.Hvis du er satisfiedwith vores produkter og tjenester, give et 5 stjernet positiv feedback til os, tak youvery meget.

BETALING

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på DHgate.com såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union). Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af www.langelandsharmonikaklub.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

FORSENDELSE

1. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer. Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status. For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

RETURRET

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre. Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

FEEDBACK

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det vil kun tage dig 1 minut. Tak!

  • Pakke Størrelse: 18cm x 9cm x 5cm (7.09in x 3.54in x 1.97in)
  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Vægt: 0.035kg (0.08lb.)

Tags: bundkortet låse, bundkort til lg, låse bundkort, Billige bundkort låse, Høj Kvalitet bundkort til lg, Kina låse bundkort Leverandører

Relaterede varer