Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Unikke Bryllup Favoriserer Sekskantet Geometriske Ring Box Blomst Smykker Boks Ring Pude Til Bryllup Dekorationer

kr210.27 kr134.55
 • Item: ring pude
 • Event & Part, Element Type: Parti Til Fordel
 • Materiale: Glas
 • Særlig Emballage: smykker emballage
 • Type 2: engagement,championship,brugerdefineret
 • Kassen: Valentinskort Dag Gave
 • Lejlighed: Valentine's Dag,Bryllup,Jubilæum,Bryllup & Engagement
 • Type: ring bokse til smykker
 • Model-Nummer: HSD-4534

Nyhed

- +

Package: træet hjerte & Moss græs er bl.a. i kassen ,Men ringen er ikke indeholde

Mulighed 1 for at det brugerdefinerede navn og dato ,med Mulighed for 2 bare indgraveret "Kærlighed"

Box størrelse :9.7x6.5x5.5cm ,boksen farve er guld vi har ikke sølv farve ,pls bemærk BRUGERDEFINERET RÆKKEFØLGE: (Træ hjertet )

1/ Par navne

2/ Dato (det vil vi gravere det på den måde, du skal skrive den dato)

***Placer dine personlige oplysninger I SEKTIONEN NOTER I KASSEN.***

3/ Brug af ANDEN dato TYPE

Hot salg Reference :

Betaling : Vi accepterer Alipay, Western Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Forsendelse: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Gratis Fragt: Gratis fragt ordre vil blive afsendt fra Kina Post Air mail, som normalt vil ankomme med 15-25 arbejdsdage efter at være blevet indsendt. Engang for told eller vejr problem, vil det blive forsinket nogle dage. Det kan være op til 30-45 dage.

Returnering/Refusion: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 • Pakke Vægt: 0.5kg (1.10lb.)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 15cm x 14cm x 20cm (5.91in x 5.51in x 7.87in)

Tags: pude pude, pude til vielsesringe, pude for ringe, Billige pude pude, Høj Kvalitet pude til vielsesringe, Kina pude for ringe Leverandører

Relaterede varer