Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

32MM i Diameter 1-1/8 Lige rør 27.5 29 tommer Gaffel Mountainbike Suspension 120MM luftpude Cykel Plug 9X100MM QR-Akse

kr1 039.29 kr519.65
 • Passer Til : Skive Bremse
 • Materiale: Magnesium Legering
 • Type: Olie og Gas Gaffel (Luft Modstandsdygtighed/Olie Dæmpning)
 • Bruger: Mountain Bikes
 • Klinge Længde: 79CM
 • Suspension: Ja
 • Stem Størrelse: 400mm
 • Farve: 29 cm, 27,5 inches
 • Hjul Størrelse: 29 tommer
 • Mærke: cykling hero
 • Model-Nummer: CX-720

Nyhed

- +

Kære købere, mange tak for at komme til vores cykel tilbehør shop og vi vil se frem til at betjene dig!

Dette er en Kinesisk-made, mærke: Cykling helt, der fremstiller høj kvalitet luftpude gafler og air suspension for mountainbike-entusiaster. Dette produkt bruger den nyeste luft-forsegling teknologi og bruger open air. Tryk på teknologi øger mængden af luft til at blive opladet, øger plads til opbevaring af luft flere gange, og buffere effekten mere smidigt. Fordi luftkammeret er mere solid, lufttrykket kan være øget med 50 PSI. Du kan justeres frit i henhold til din vægt. Forsegling teknologi, der er meget holdbart, fordi det er fyldt med anti-aging mineralsk olie, denne suspension er vedligeholdelsesfri efter købet, vil ikke svigte i 8 år, yder vi 2 års gratis garanti, forpligtelse, hvis du har brug for sæler, vi har gratis forsendelse i 2 år, Levering til dig, kan du være sikker på at købe, tak!

Vi vil bruge den hurtige transportform, Usa, Japan, Singapore, Sydkorea, Malaysia, Thailand, Israel, Australien, New Zealand, Canada, Brasilien, vi vil bruge ePacket til transport, normalt ankommer i 5-15 dage til din adresse, Brasilien behov, 20 - 45 dage til at ankomme, EU-lande, vi bruger Kina Post luft parceller til transport, ankommer 15-30 dage til din adresse, let at undgå EU ' s dyre told skat, erklærer vi en lavere beløb, ingen told skat, vi ønsker ikke at du skal betale efter køb , kan Du være sikker på at købe.

Colombia, Chile, Mexico, foreslår, at du vælger: www.langelandsharmonikaklub.dk Premium Forsendelse, shipping metoder, kan komme hurtigt i 8-15 dage! Model År 2018 Vægt startende fra: 1820g Rejse 120mm Højre Side LC Venstre SideAir foråret CrownForged Standeren tube32mm / A7050 LowerMagnesium BrakePostmount 160mm 180-203 nødt til at tilføje adapter Straight pipe 1.1/8", Al legering Aksel 9x100 mm QR Kære køber! Tak for din forståelse, fordi prisen på cykel suspension er relativt høj, og værdien er dyrt. Derfor håber vi, at du er oprigtig at købe mennesker. International transport er langt væk, og du er nødt til at gå igennem tolden. Tiden for transport er påvirket af mange faktorer, og vi er nødt til at give transport mere. Med mere forståelse, vi vil ikke påtage sig ansvaret for følgende situationer, og vil ikke acceptere, at tvister. 1, produktet er forpligtet til at betale told, told-inspektion, denne situation kræver, at du til at gå gennem toldbehandlingen procedurer, vi ikke vil have dig til at øge den skattemæssige omkostninger, men hvis told-virkelig tilbageholdt produkt, du har brug for til at løse! 2. Når transport processen møder faktorer, såsom told strejker, post strejker, og dårligt vejr, som ikke kan modstå, og vi har brug for god kommunikation til at løse. Vi vil udvide transaktion beskyttelse tid og vente på produkter at ankomme sammen. 3, levering af produktet mislykkedes, eller fordi du ikke er hjemme, eller at adressen er forkert, eller telefonen kan ikke kontakte dig, eller din fjernbetjening adresse eller posthuset, sender vi ikke, vi kan følge tracking oplysninger til dit lokale posthus for at appellere, til at hente det produkt, du kan gå på posthuset for at få det tilbage ved dig selv. Dette er let at gøre, fordi produktet ikke vil forsvinde. Tracking-oplysninger, der kan bevise, at produktet er i hænderne på posthuset. Når produktet når frem til dit land, du er ansvarlig for at spore dynamikken af produktet på posthuset og hente produktet. 4. Disse betingelser er til stede i transport. Vi først præcisere disse instruktioner. Hvis du beslutter dig for at købe, skal du acceptere disse betingelser på dine vegne. Vi vil afslutte overførslen af det produkt sammen, som regel uden nogen problemer.

 • Pakke Størrelse: 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
 • Pakke Vægt: 1.99kg (4.39lb.)
 • Enhed Type: stykke

Tags: suspension 120mm, gaffel mountain bike, mountainbike-suspension, Billige suspension 120mm, Høj Kvalitet gaffel mountain bike, Kina mountainbike suspension Leverandører

Relaterede varer