Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Eunavi 2 DIN Bil radio / GPS / MP3 / mp5 / usb / sd / afspiller Bluetooth Håndfri-Ede efter Touch-skærm hd-system Radio BT

kr705.73 kr571.61
 • Max Ekstern Hukommelse: 32G
 • Interface: Universal
 • Opløsning: 800*480
 • Særlig Funktion: Støtte Rat Kontrol
 • Digital Media Format: JPEG,Mp4,WMA,Mp3
 • Specielle Funktioner: MP3-Afspillere,Radio Tuner,Touch Skærm,Bluetooth,Indbygget GPS
 • Spænding: 12V
 • OSD Sprog: Russisk
 • Mærke: Eunavi
 • Model Navn: 699-7
 • Skærm Størrelse: 7"
 • Kerner: Dual Core
 • Din: Dobbelt Din
 • Operativsystem: Windows Ce
 • Out Power: 45W
 • ROM: 256 MB
 • Farve: uden GPS Med GPS
 • Materiale Type: ABS
 • Item Størrelse: 7
 • RAM: 256 MB
 • Element Vægt: 1.4kg

Nyhed

- +

Varm tip: tjek Venligst pakken før modtagelsen, bekræfte, at pakken er intakt, og derefter logge ind.

INGEN DVD Uden GPS kan ikke støtte til "AM" og "RDS" funktioner

Specifikation:

Vigtigste funktion:MP5, USB/TF interface, FM, Bluetooth, kamera på bagsiden input, Aux-I støtte Spejl-link ( kun Android-systemet) skærmstørrelse: 7 tommer Capative Skærm opløsning: 800 * 480

OSD sprog: engelsk, Rusland, spansk, portugisisk, tysk.

Lydformat:MP3/MP2/MP1/WMA/WAV/AMR/ATRC/MID

Video format:AVI/DIVX/PMP/MP4/MPG/MPEG/RMVB/WMV/ASF/MKV/M2TS/MOV

Foto format:JFIF/JPEG/PNG/BMP/JPG/GIF

Forstærker udgangseffekt/kanal antal.: 45W * 4

Interface: USB/TF/3,5 mm AUX IN -

Bluetooth version: V2.0

Bluetooth parring adgangskode: /"0000"/

Farve: Sort

Type: Universal 2 Din

Strømforsyning-tilstand:12 V

Installation dimension: 178mm(L)*100 mm(H)*120mm(Dybt)

Pakke Indhold:

1 * Universal 2 din Bil MP5 Afspiller

1 * Strømkabel

1 * Remote control

1 * Engelsk Brugsanvisning

1 *kamera

VORES SERVICE:

① Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi svare inden for 12 timer .

② Giv os en chance for at tjene dig, må du ikke åbne den tvist , Strid varetages af platformen, og platformen ikke er professionel, kan det ikke løse deres grundlæggende problemer, har tillid til os, når du har problemer, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, så har vi et professionelt team til at løse problemet for dig .

③ En efter-salg garanti:

NO1: 1 års garanti perioden

2: Modtaget 2 år kan blive udvidet garanti (betalt valgfrit)

Bemærk:for kort,vil vi sende din landets kort som en gave .men hvis vi ikke har det kort over dit land , vil vi sende dig de blanke Kort, som en gave.(kun vinduet bil dvd, har sd-kort )

FAQ:

Hvordan at opdatere GPS-Kort?

Først og fremmest er du nødt til at hente kort opdatering fra vores hjemmeside eller andre steder for WINCE. Så er du nødt til at kopiere dem til en GPS-SD-Kort og sæt navigation vej til navigation programmet via indstilling.

Er det muligt at lytte til musik eller radio, mens du bruger navigation ?!

Ja, det er muligt at lytte til radio eller musik, mens du bruger navigationssystemet. Clayton enheder ved hjælp af en unik teknologi, der gør at lytte til musik ske, når du bruger navigations-system.

Gør disse enheder understøtter rat kontrol ?!

Ja, selvfølgelig. For hver enkelt bil model, der er forskellige CAN-Bus ( Indbygget eller separat enhed ), der følger med enheden, for at matche enhed til køretøjets forstærker og rat kontrol.

Kan vi installere DVD-Enheder, vores selv ?

Det foretrækkes, at installationen skal udføres af en professionel person. Vi er ikke ansvarlige for skader, der måtte opstå på instrumentbrættet i bilen, mens installation af enheden. Så det er bedre, at en professionel person, der installerer enheden på biler.

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter og prøv igen

BEMÆRK:

A. Erklære værdi og navn

Vi erklærer, US$60 som standard, Vi normalt skriv elementnavnet bil video system og fakturaværdien 60$. hvis du har specielle ønsker, så læg venligst en besked, når du laver en ordre, så vil vi ind og erklære i henhold til denne.

Hvis du ønsker at skrive mindre end 60 usd på fakturaen,ja, vi kan hjælpe dig, men du har brug for at vide, vil have en risiko,hvis told-fundet, at der er nødt til at anslå værdien af de varer, så erstatningsansvar skal være købers ansvar

B. Told

Pakker kan være nødt til at klare told, og det er købers ansvar at gøre det, og der kan være yderligere told, skatter, hver og en, der importerer varer fra udlandet, skal betale skat. og rederiet vil indsamle det er ved levering. ønsker du forstår, det er klart.

Bemærk: køber betaling for den pris,bare inkludere produktets pris og forsendelses omkostninger. omfatter ikke merværdiafgift (MOMS,tilføje værdi skat). skat har brug for at betale med køber.

hvis køber ikke gå til fortoldning føre til returnering af varer, returnere varer skibsfart omkostninger, betaler køber. vi vil reducere tilbagevenden shipping cost,så refundere dig

C. for at Distribuere

Hvis en ordre indeholder mere end to elementer, så vi kan arrangere i en pakke.sendt ud sammen.

D. Forsendelse måder

Med undtagelse af Rusland bruge SPSR, hviderusland bruger EMS, Brasilien bruger EMS, Andre lande, vi bruger DHL, FEDEX, TNT. Vi vil tilfældigt vælge dette ( DHL, FEDEX, TNT) tre express company. Hvis en kunde har specielle behov, kan du efterlade en besked i den rækkefølge, du behøver for at vælge den udtrykkelige virksomheden.

normalt vil vi sende varer via DHL, hvis du giver den adresse, der hører til fjerntliggende område, køber nødt til at tilføje ekstra fjernbetjening gebyr,uanset denne bil dvd er gratis forsendelse,hvis det er fjerntliggende område, har brug for ekstra add remote gebyr, kan du kontrollere adressen i DHL hjemmeside ,tjek den hører til fjerntliggende område eller ej ?

Returnering/ Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.langelandsharmonikaklub.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Køber har pligt til at kontrollere pakke omhyggeligt, før du tilmelder den parcel. Når pakken er underskrevet, sælger tror, at køber har fået varen i god stand.

 • Pakke Vægt: 1.4kg (3.09lb.)
 • Enhed Type: Sæt
 • Pakke Størrelse: 35cm x 29cm x 35cm (13.78in x 11.42in x 13.78in)

Tags: 2 din bil radio, 2 DIN, din bil radio, Billige 2 din bil radio, Høj Kvalitet 2 din, Kina din bil radio Leverandører

Relaterede varer