Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Nye! Flotte Mode Smykker 925 Sterling Sølv Øreringe E0325

kr30.87 kr20.35
 • Ørering Type: Dråbe Øreringe
 • Metal-Farve: Platinum Plated
 • Element Type: Øreringe
 • Bøde eller Mode: Mode
 • Køn: Kvinder
 • Model-Nummer: E0325
 • Stil: Trendy
 • Metaller Type: Sølv
 • Materiale: Cubic Zirconia
 • Mærke: SHANGCHOW
 • Form\mønster: Geometriske

Nyhed

- +

Materiale: Sølv

Antal: 1 STK

Item NO.E0325

For din sikkerhed og bekvemmelighed, vi kun acceptere ESROW. Du kan betale sikkert med alle større kreditkort gennem ESROW.

Betalinger forfalder inden for 7 dage efter auktionens lukning. Vælg den forsikringspræmie for at give dig hurtigere, modtage varer mere sikkert.

Eventuelle ubetalte varer, vil blive fjernet fra din ordre, og relisted. Vi vil indgive en Ulønnet Elementer tvist med www.langelandsharmonikaklub.dk for alle ikke-betalende tilbudsgivere.

Checkout:

Du kan tjekke med det samme, når du har været erklæret en vinder fra www.langelandsharmonikaklub.dk ved at klikke på "Betal Nu" fra listen eller din www.langelandsharmonikaklub.dk side. Der er ingen grund til at kontakte os for at arrangere betalingen. I overensstemmelse med ALIEXPRSS politik, skal betaling være modtaget inden 7 dage efter auktionens slutning. Du skal afslutte din ordre ved hjælp af købsprocessen.

Du kan kombinere flere auktioner i en ordre, og derved spare på din fragt, men du skal bruge Kassen kun efter din sidste auktion er slut.

Vi accepterer ESROW, herunder alle større kreditkort gennem ESROW.

Når vi skib: Vi typisk levere ordrer fra mandag til fredag (undtagen Helligdage) inden for 24 timer efter modtagelsen af betalingen. Alle ordrer sendes med Levering Bekræftelse. Du vil modtage en e-mail med tracking nummer, så snart din ordre afsendes. Fragtpriser for ordrer afsendes inden for de Forenede Stater: Du kan kombinere flere auktioner i en ordre, Hvis du kombinerer flere elementer i én forsendelse, ikke kassen og foretage betaling, indtil du har udfyldt alle dine køb. Vi sender alle vores ordrer via US Postal Service First Class Mail fragtpriser for ordrer afsendes Internationalt: Hvis du kombinerer flere elementer i én forsendelse, ikke kassen og foretage betaling, indtil du har udfyldt alle dine køb.

Alle Internationale ordrer sendes via US Postal Service First Class International uden tracking-oplysninger. Forsendelse i prisen: gebyrer, indpakning afgifter, materiale afgifter, fragt omkostninger. Told, Afgifter og forsendelsesomkostninger (hvis nogen) fra dit land, der er alene kundens ansvar.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vender tilbage inden for 7 dage af de elementer, der afsendelse. Alle varer SKAL være i deres originale stand, ikke er slidt eller ændres. Vi ikke refundere vende tilbage forsendelsesomkostninger. Jeg gør mit bedste for at få en korrekt gengivelse af mine sten. Nogle gange på grund af at udvide billedet, eller på grund af forskellige indstillinger af de enkelte skærme, der er mulige små variationer i farver.

Feedback:

Vores system automatisk blade positiv feedback, når betalingen er modtaget.

Varm prompten:

Sølv smykker, hvordan at vedligeholde?

1 Undgå kontakt med hårspray, parfume, hudpleje produkter sammen

2 Tøjvask, badning, gøre tarveligt arbejde smykker skal fjernes

3 silver kontakt med varmt vand eller sulfid, let at gøre overfladen ændringer, så bør undgås i spa-området kan bære.

4 time rendering lys brun sølv oxid kan også være direkte tørres af med en klud. Du må ikke vaske, tørre pletter af sølv, der produceres, kan anvendes flere gange.

5 sølv skal holdes lukkede, når de ikke er iført.

Vil Sterling Sølv Ring Slå Min Finger Grøn?

HVIS Min finger bliver GRØNT fra iført Sterling Sølv ring, betyder det, at Det ikke er Sterling sølv?

IKKE HOPPE PISTOLEN OG SIGER, AT SÆLGEREN ER EN SKURK. . LOL

Sølv er Smuk, men rent sølv, er alt for blød, og kan nemt bunden og blive beskadiget, så det er legeret med kobber til at gøre Sterling Sølv (92.5% sølv+7.5% kobber). dette er, hvordan vi får mærket for sterling 925 sølv.

Gå ikke i panik, Denne "grønne fingre-effekten" er en reaktion på, at kobber legeret i sterling sølv, specielt hvis du har høj kroppens surhedsgrad . Det sker for omkring 2~3% af befolkningen, og andelen er stigende på grund af øget procenter af kemikalier i vores miljø og fødevarer, vi spiser.

De fleste detail smykker er industriel belagt med rhodium (rhodium er et formular-eller platinum), som forhindrer denne reaktion sker til personer med allergi. Ikke alle sølvringe er belagt specielt med det antikke look og oxideret ringe, da det vil ændre deres udseende.

 • Pakke Størrelse: 17cm x 30cm x 1cm (6.69in x 11.81in x 0.39in)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 0.01kg (0.02lb.)

Tags: mode øreringe, sølv mode øreringe, 925 sterling, Billige øreringe til mode, Høj Kvalitet sølv mode øreringe, Kina 925 sterling Leverandører

Relaterede varer