Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Ingen Ramme New York City Foto Sort Hvid Plakat Moderne Lærred Maleri Til Stuen Væggen Billedet Print Nordisk Kunst I Hjemmet Indretning

kr43.24 kr32.42
 • Form: Rektangel
 • Model-Nummer: EOW170720-05-06
 • Base: Lærred
 • Størrelse (Tommer): 20x30cm Ingen ramme, 30x40cm Ingen ramme, 40x60cm Ingen ramme, 50x70cm Ingen ramme, 60x80cm Uden ramme
 • Technics: Sprøjtemaling
 • Original: No
 • Frame mode: Urammet
 • Mærke: Simpel
 • Emner: Landskab
 • Stil: Moderne
 • Medium: Vandtæt Blæk
 • Materiale: Lærred
 • Ramme: No
 • Type: Lærred Oplag

Nyhed

- +

VELKOMMEN TIL MIN BUTIK

BEMÆRK:

1)Som belysning effekter,farven på objekter, der måske er lidt forskellige billeder fra

2)At holde nede forsendelse omkostninger og undgå at ramme beskadiget forsendelse,dette lærred trykt maleri er uden i og uden frames,men denne størrelse er sædvanlige photoframe størrelse, og du kan få den rigtige størrelse af rammen er nemt

3)maleriet er ikke håndlavet,det er trykt af maskiner

Indrammet/Strakte: (Ingen Ramme) Urammet

Materialer: Høj kvalitet lærred og miljømæssige blæk

Tenique: Giclee print

Style: Mulige Smukke Design på lærred maleri

Dette produkt er en spray maling, høj-definition trykte olie maleri.

Dejlig Gave til din Familie eller Venner!

Tid: Omkring 15-59 dage

Logistik: China Post, Der Er Registreret Luftpost&Epacket

1)Hvis du placerer mere end en ordre, og levering-adressen er den samme, vil vi sende dem i én pakke! medmindre du har et krav på det! ser frem til din forståelse!

2) Vi sender til hele Verden, undtagen nogle fjerntliggende område.

3) Varer vil blive afsendt inden for 3 arbejdsdag, når betalingen er modtaget. Der er en tracking nummer med hver pakke.

4) Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer. Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.

Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

5) du bedes Venligst forlade mig en besked med jeres fulde navn, når du placerer en ordre, at købere af Rusland og Ukraine skal være forlade fulde navn! eller, kan vi ikke sende det til dig rettidigt!

Tak for dit samarbejde i forvejen!

Indholdet os, hvis du har brug for andre logistik måde!

Om Detail-og Engrossalg:

Detail: Vi accepterer detail-transaktioner fra alle kunder over hele verden. Vi har ikke set minimum grænse for alle varer.

Engros: Vi accepterer engros handel fra alle kunder over hele verden. For at lindre din beholdning pres, partiet er større end eller lig med 2 stykker. Hvis du ønsker en store mængder af engroshandel, bedes du kontakte med os, vil vi diskutere prisen, den tilstand af transport med dig. Vi tror på, at vi vil opnå en tilfredsstillende aftale og win-win-situation.

Levering agent: Hvis du er udenlandsk online sælgere, vi kan tilbyde forsendelse agent service for dig. Angiv venligst tydeligt fortælle os din købere ' adresse oplysninger, mens handel, og vi vil kæmpe for at være til tjeneste for dig på samme tid. Vi vil fuldt ud respektere dine forretningshemmeligheder,aldrig gøre noget til skade for din adfærd.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 STJERNER hvis du er tilfreds med vores

varer og tjenester. VÆR venlig IKKE at efterlade os 1, 2, 3, 4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Vi er en canvas print-PRODUCENT med mange års erfaring inden for dette felt og med at konvertere dine favorit fotos i varig kunst lærred malerier med super kvalitet og rimelig pris, især portræt-malerier. Både standard og din brugerdefinerede størrelser til rådighed i vores kunstgalleri, og du har et stort udvalg fra vores online maleri samling, uanset hvilket emne du er favorit, portræt maleri, landskab maleri, dyr maleri, eller om det stadig er liv maleri. Også, enhver stil af maling er tilgængelige, såsom realistisk trykt maleri, abstrakt oliemaleri reproduktion, moderne strakt vægdekoration print på lærred, eller klassisk brugerdefinerede lærredstryk. Kundens krav er vores princip. Vi har været at forfølge dine tilfredse produkt, kvalitet og service med vores bedste for, om oprettelse af et komplet sæt af stram styring af produktion, salg og service. Udover, Troværdighed, der betyder mest i vores bilaterale samarbejde mellem virksomheder, også vi forpligter vores ærlighed og professionel i vores maleri service til alle nye og gamle kunden, at skabe vores gensidig tilfredshed og præstationer.

 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 0.25kg (0.55lb.)
 • Pakke Størrelse: 7cm x 7cm x 60cm (2.76in x 2.76in x 23.62in)

Tags: Lærred Maleri, moderne lærred maleri, maleri til stuen, Billige lærred maleri, Høj Kvalitet og moderne lærred maleri, Kina maleri til stuen Leverandører

Relaterede varer