Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Yatour Bluetooth Car Adapter Digital Musik-CD Changer 8Pin Skifte Stik Til Fiat, Alfa Romeo, Lancia Blaupunkt Radioer

kr595.37 kr458.40
 • Model Navn: FA
 • Element Vægt: 0.4kg
 • Item Størrelse: 90mm*65mm*16mm
 • Specielle Funktioner: bluetooth car adapter
 • Element Type: Bluetooth Car Kit
 • Bilfabrikant: Fiat
 • Materiale Type: Aluminium
 • Mærke: YATOUR

Nyhed

- +

Yatour Bluetooth Car Adapter Digital Musik-CD Changer Mini 8Pin Skifte Stik For Fiat, Alfa Romeo Blaupunkt Radioer

Før budgivning ,skal du bekræfte din bil, kan du bruge denne CD-changer !!!! HVIS det er Muligt, så send et billede af din bil styreenhed (forside og bagside),vil vi bekræfte det for dig !

ARBEJDER MED FØLGENDE KØRETØJER:

Beskrivelse: i Dag, der anvender mobiltelefon under kørsel, er almindeligt anset for farlig,og håndfrit bil kit sikrer køresikkerhed. Som ved hjælp af en smart telefon er udbredt, er det presserende behov for, at de fleste bilister til at nyde stor musik-kilder og andre Apps på deres smart telefon via bilens stereoanlæg. For at ovennævnte krav, Yatour Bluetooth car adapter (BTA) er udgivet. Udviklet i henhold til den oprindelige protokol af OEM bil stereo, BTA er en high-tech produkt, der på innovativ vis, integreret med den nyeste standard Bluetooth-teknologi. Vigtigste Funktioner: 1. Plug & Play: installeret via originale CD-skifter-port, nemt og hurtigt, perfekt integreret med bilen. 2. (Valgfrit) Hands-free Ph Opkald (HFP): understøtter Svar/Hænge op osv., via bilens radio-knapper og rat knapper. 3. Trådløse A2DP-Afspilning gør det nemt at streame musik over Bluetooth-enheder i fabrikken stereoanlæg i bilen. 4. Bluetooth AVRCP Kontrol: kontrol Prev/Next Track, Pause/Afspil, Spole frem/tilbage via bilens radio-knapper eller rat knapper, nemt og sikkert. 5. AUX-Indgang: Understøtter 3,5 mm aux-indgang, der er i stand til at forbinde eksterne lydkilder. 6. Nem Opladning: Tilbyder 5V/1A standard USB-opladning port. (kan ikke afspille musik med USB-enhed) 7. Hi-Fi-lydkvalitet: Forbundet til bilens stereoanlæg via ledningsnet, ingen indblanding og uden tab af lydkvalitet, der udfordrer selv de originale CD-lyd. BTA giver dig mulighed for nemt har populær konfiguration af avancerede bil stereo, er det bedste valg for sikker kørsel og nyde digital musik.

* Kontrollér, om stikket er egnet til CD-Skifter-Port på din model. * Hvis CD-Skifterens porten er optaget, så kontakt os for løsning rådgivning.

Installation Trin: 1. Før installationen skal du skifte fra den elektriske strøm, tage ud hovedenheden, og finde ud af CD-Skifter-porten på bagsiden af hovedenheden. 2. Korrekt tilslut ledningsnet mellem produktet og hovedenheden. 3. Tænd for den elektriske strøm, indsæt MP3 - /WMA-lagerenhed, og køre Hoved Enhed, kontrollere, om produktet virker normalt. 4. Efter vellykket test, fix hovedenheden i den oprindelige sted, og sætte det ledningsnet på rette sted. Derefter installationen er fuldført.

Vigtigt Installation Oplysninger: Din bil hoved enhed skal være i CD-skifter i stand. Denne enhed er anvendt til originalkilden bil audio udstyr eller opgraderet bil audio-udstyr med støtte digital musik skifter porte alene , desuden samme mærke bilen med forskellige model skal bruge enkelte digitale musik-changer . Hver bil bruge specifikke enhed . Flere muligheder kommer snart til rådighed for dit valg .In-dash CD-skifteren vil fortsætte med at arbejde, men de eksterne CD-skifter er valgbar ved et skifte på ledningsnet. Hvis din bil ikke er nævnt her, vi har også et stort lager af iPod adaptere til mange andre køretøjer. Send os en besked om din krav og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt denne adapter er egnede til din bil, er du velkommen til at spørge, før du køber. Reklamationsret og Garanti: 1.Alle produkter er blevet testet i god stand, før skibet. 2.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage. Køber er ansvarlig for shipping pris. 3.Hvis varen er defekt i 1 måned, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra oplader, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare. Pakke indhold 1 X Modul Enhed 1 X mikrofonstik 1 X ledningsnet 1 X 3,5 mm AUX-Kabel 1 X Brugervejledning

Forsendelse:

Dit køb poster er generelt sendes ud inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling.

Vi kan normalt levere dit køb af elementer afhænger af valgte fragt metode.

Alle import-skatter/afgifter(hvis der er en) skal betales af dig. Garanti & Retur

Hvert element er fuldt ud testet før afsendelse, vi sender aldrig defekte varer for at undgå refusion eller returnere forsendelse.

12-måneders garanti mod fabrikationsfejl fra din kvittering dato. Hvis varen ikke fungerer korrekt i garantiperioden tid, kan du returnere det til udskiftning, og betaler for tilbagevenden shipping cost (med anbefalet post, luftpost).

Hvis du ikke er helt tilfreds med køb vare en eller anden grund, kan du returnere det inden for 30 dage efter modtagelsen. Retur forsendelsesomkostninger og eventuelle tilknyttede omkostninger er betalt af dig, vil vi gøre fuld refusion for den oprindelige ordre beløb.

Før returforsendelse, så kontakt os vende tilbage til-adresse. Hvis returnere varerne er modtaget ufuldstændig eller beskadiget, yderligere afgifter vil blive fratrukket restitution.

Udover, bemærk venligst, at hvis tilbagesendelse shipping er forårsaget af, at de forkerte at købe, originale fragt-og ekspeditionsgebyr refunderes ikke. Så hvis du er i tvivl om, hvilken konto til at købe, er du velkommen til at kontakte os.

Feedback

Din positive feedback er en del af vores succesfulde virksomhed. Vi værdsætter din oprigtig feedback, hvis noget ikke går godt, bedes du kontakte os for at få en løsning, i stedet for bedømmelse os negativt i et kapløb.

Støtte

Hvis du har en forespørgsel eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os via "Live Chat" på online messenger, eller skrive til os med beskeder, når "Live Chat" er ikke tilgængelig, vi skal svare dig inden for 24 timer (i hverdage).

 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 20cm x 16cm x 7cm (7.87in x 6.30in x 2.76in)
 • Pakke Vægt: 0.4kg (0.88lb.)

Tags: bluetooth car adapter, yatour bluetooth, bluetooth car, Billige bluetooth bil adapter, Høj Kvalitet yatour bluetooth, Kina bluetooth car Leverandører

Relaterede varer